Mijn Stage avontuur in Suriname
Door: Ruud Vervoort
Blijf op de hoogte en volg Ruud
29 Januari 2012 | Suriname, Paramaribo
Welkom op RuudVervoort.waarbenjij.nu,
In dit dagboek kun je vanaf nu de reisverlagen, foto's en video's van mij lezen en reacties plaatsen.
Ik zal proberen iedere week een kort filmpje op de site te plaatsen zodat je kunt zien waar ik me mee bezig houd in Suriname. daarnaast zal ik natuurlijk regel matig een reisverslag schrijven zodat iedereen die wil op de hoogte kan blijven van mijn avonturen.
31 Januari 2012 - 20:53
Louise Robben:
Ha Ruud
Aan mij de eer om als eerste in je gastenboek te schrijven.
We willen je heel veel succes en een hele leuke en leerzame tijd wensen.
Ik zie jou verhalen, foto`s en filmpjes graag tegemoet.
We blijven je volgen.
Groetjes tante Wies en ome Piet -
31 Januari 2012 - 21:16
Serge Janssen:
Ik ga je in de gaten houden!! Succes kerel:) -
31 Januari 2012 - 22:12
Rina Van Sambeek:
Hoi Ruud
Wij wensen jou heel veel succes en veel plezier en zijn benieuwd naar al je verslagen , foto,s en films.
We houden je in de gaten.
Groetjes Ruud Moniek Ome Math en Tante Rina -
01 Februari 2012 - 00:40
Louise:
Wat leuk dat je naar Suriname gaat!
Ik zit nu sinds een maandje in Curaçao voor stage, maar ik houd geen reisverslag bij. Ik vind het echt super dat jij dit wel kan en doet. Heel leuk om verhalen terug te lezen of het als een dagboek laten uitprinten en bestellen. Ik wens je heel veel plezier, je gaat het vast naar je zin hebben en genieten!!
01 Februari 2012 - 10:35
Annemieke:
Hee ruud, wat gaaf! Wat voor stage ga je lopen? Succes. Groetjes annemieke dortmans